Kuorot ja kvartetit


Infoa kuoroista ja kvarteteista

FABSin jäseniä voivat olla vain henkilöt, eivät siis kuorot, kvartetit tai muut ryhmät. Barbershop-maailmassa on yleisenä sääntönä, että kaikki esiintyvien ja kilpailevien ryhmien jäsenet kuuluvat kansalliseen järjestöön. Kansallinen yhdistys, tässä tapauksessa FABS ry, kuuluu koko barbershop-maailman yhdistävään World Harmony Council'iin ja on täysivaltaisena affiliaattina kansainvälisessä miesten barbershopjärjestössä, Barbershop Harmony Societyssa. Naiset - Suomessa Lady Shave - kuuluvat Sweet Adelines International-järjestön Nordic Light Region #32-osastoon.

Kuorot

The Finnish Line Chorus, Helsinki

Lady Shave - Porvoo Chorus, Porvoo - katso rekry-ilmoitus! http://www.ladyshave.fi/uutiset-nyheter/lady-shave-etsii-kuoronjohtajaa/

Part A Chorus, Helsinki
 

Kvartetit ja muut ryhmät
 

ClubhouseHelsinki

Angels, Espoo (tauolla)

DreamSisters, Porvoo/pääkaupunkiseutu

Friendly Faces, pääkaupunkiseutu

H.A.R.M., Porvoo, keikkoja pääkaupunkiseudulla

JAMM, Kyrkslätt - Raseborg

Blistering Barnacles, Helsinki

Klipparkvartetten, pääkaupunkiseutu

Pientä Rajaa, Porvoo

DeXiM Quartet, pääkaupunkiseutu

Zing it out! Porvoo/pääkaupunkiseutu

Lisäksi kuorojen sisällä toimii kvartetteja ja ryhmiä, jotka harjoittelevat ja esiintyvät enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

FABSin toiminnan yhtenä tarkoituksena on edistää barbershop-laulutyylin tunnettuutta. Laitamme mielellämme tälle sivulle yhteystiedot kaikista ryhmistä, jotka sisällyttävät ohjelmistoonsa barbershop-musiikkia.