Tapahtumat

Tällä sivulla kerrotaan pääasiassa FABSin omista tilaisuuksista. Kuorojen, kvartettien ja muiden ryhmien tilaisuudet on mainittu niiden omissa viestinkanavissa, jos sellainen on olemassa. Otamme mielihyvin vastaan kaikki ilmoitukset tilaisuuksista, joissa sivutaan barbershop-musiikkiteemaa.

 

Harmony College 2018!

Kirjaa kalenteriisi HC:n päivämäärät, lauantai ja sunnuntai 27-28.10.2018!

Ohjelma on mielenkiintoinen, jotakin vanhaa mutta myös paljon uutta. Keskitymme kolmeen aiheeseen: Sound & Song, Rhythm sekä Directing. Viimeisimmän osion tarkoituksena on paitsi osoittaa, millä tavalla kuoron johtaminen vaikuttaa kuoron esitykseen, myös antaa uusille johtajille mahdollisuuden harjoitella barbershop-kuoron johtamista.

Kaksi laulua on valittu yhteisiksi kappaleiksi, jotka osallistujat opettelevat etukäteen. Lauluja käytetään kolmen edellämainitun osion yhteydessä. The Great FABS Ensemble - eli kaikki me! - esittää laulut myös yhteiskonsertissa. Laulut löytyvät jäsensivuilta ja ovat tarkoitettu vain jäsenien käyttöön.

Lauantain kruunaa yhteiskonsertti. Se yhteydessä pidetään myös "kevytkilpailu", eli halukkaat ryhmät saavat kutsutuilta "tuomareilta" palautetta esityksistään oikeiden kilpailujen tapaan. Tuomareina toimii kokeneita barbershoppareita ja bs-kuorojen johtajia, lisäksi Anders Jalkéus, The Real Groupin perustajajäsen ja basso. Tämä  ensi kertaa Suomessa!

Afterglow edullisen iltapalan kera konsertin jälkeen on must. Jos et laula täällä tägejä, et laula missään.

Valmennusta maailman a cappella-huipulta: Anders Jalkéus tulee coachaamaan meitä. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan lauantain tai sunnuntain sessioihin.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu e-lomakkeella, joka julkaistaan heti kun yksityiskohdat ovat selvillä, toivottavasti jo elokuussa. Seuraa tätä palstaa!

Lähes lopullinen ohjelmarunko on alla. (2018.06.17 OL)

HC2018 Ohjelmarunko (alustava, 1.6.2018)

 

Muita tapahtumia

 

Kansainväliset tapahtumat

Seuraava European Barbershop Convention pidetään vuonna 2019 tai 2020 joko Irlannissa tai Ruotsissa.sillä sekä IABS että SNOBS ovat tarjoutuneet järjestäjäksi. Keskustelu siitä, järjestetäänkö Euroopan tärkein bs-konventti kahden vai entisen kolmen vuoden välein, käy myös kiivaana. - Olipa kuinka hyvänsä, FABS toivottaa kaikki barbershop-musiikin ystävät tervetulleiksi tähän varmasti hienoon tapahtumaan.

Elokuu 2018

Ei tapahtumia
Elokuu 2018
31 1 2 3 4 5
32 6 7 8 9 10 11 12
33 13 14 15 16 17 18 19
34 20 21 22 23 24 25 26
35 27 28 29 30 31

RSS

 

"How to rehearse like a champion"
Emanuel Rollin vinkit!

Lue alla olevasta kirjoituksesta (The HARMONIZER, Jan/Feb 2014) miten maailmanmestarikvartetti Ringmasters harjoittelee ja mitä kaikkea he ottavat huomioon kehittyäkseen vielä paremmiksi.

Kansainväliset barbershop-tapahtumat

löytyvät pääasiassa eri maiden barbershop-järjestöjen verkkosivuilta.