Kvartettiklinikka 2021

Miten kvartetin sointia parannetaan? Kuinka harjoitella tehokkaasti? Miten löydetään kvartetin oma identiteetti ja millä tavalla esityksestä saadaan vakuuttava? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Kvartettiklinikassa Clubhousen (SNOBS 2019 finalisti, mieskuoroliiton yhtyelaulukilpailun voittaja 2019) johdolla. 

Kannustamme aktiiviseen vuoropuheluun yleisön ja vetäjien kesken. Tapahtumassa kvartetti jakaa omia ajatuksiaan ja toimivaksi todettuja oppeja jotka ovat jääneet käteen eri kouluttajilta (Rasmus Krigström, Victor Nilsson, Scott Kitzmiller). 

Jos osallistut tapahtumaan omalla kvartetilla, teidän on myös mahdollista esiintyä lyhyesti (1 laulu) paikalla olevalle yleisölle - jos kvartettisi haluaa esiintymiskokemusta, ilmoitathan siitä etukäteen osoitteeseen fabs.hallitus@gmail.com

Älä kuitenkaan anna tapahtuman nimen hämätä! Tämä tilaisuus on myös äärimmäisen hyödyllinen yksittäisille kuorolaulajille ja kuoronjohtajille, sillä kaikkia tekniikoita voidaan soveltaa isommassakin ryhmässä. Tekniikoita pääsee myös kokeilemaan käytännössä.

Osallistumismaksu 10€ (FABS jäsenet), 15€ muut
 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN (ei pakollinen)