HARMONY COLLEGE 2018

Harmony College-konsertti lauantaina 27.10.2018 klo 18.30 musiikkikeskus Sandelsissa - liput vain 10 euroa henkilöltä!

 

Kirjaa kalenteriisi HC:n päivämäärät, lauantai ja sunnuntai 27-28.10.2018!

Lauantain ohjelma on mielenkiintoinen, jotakin vanhaa mutta myös paljon uutta. Keskitymme kolmeen aiheeseen: Sound & Song, Rhythm sekä Directing. Viimeisimmän osion tarkoituksena on paitsi osoittaa, millä tavalla kuoron johtaminen vaikuttaa kuoron esitykseen, myös antaa uusille johtajille mahdollisuuden harjoitella barbershop-kuoron johtamista.

Kaksi laulua on valittu yhteisiksi kappaleiksi, jotka osallistujat opettelevat etukäteen. Laulut ovat Blue Velvet sekä What A Wonderful World. Niitä käytetään kolmen edellämainitun osion yhteydessä. The Great FABS Ensemble - eli kaikki me! - esittää laulut myös yhteiskonsertissa. Laulut löytyvät jäsensivuilta ja ovat tarkoitettu vain jäsenien käyttöön.

Lauantain kruunaa yhteiskonsertti, johon yleisö on kovasti tervetullut. Lippuja myydään ovella, 10e (lapset 5e alle 15 v). Voit ostaa liput myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Konsertissa esiintyvät FABSin piirissä toimivat kuorot, kvartetit ja kaikenlaiset lauluryhmät. Sen yhteydessä pidetään myös "kevytkilpailu", eli halukkaat ryhmät saavat kutsutuilta "tuomareilta" palautetta esityksistään oikeiden kilpailujen tapaan. Tuomareina toimii kokeneita barbershoppareita ja bs-kuorojen johtajia, lisäksi Anders Jalkéus, The Real Groupin perustajajäsen ja basso. Tämä  ensi kertaa Suomessa!
 

Osta liput konserttiin ilmoittautumisesi yhteydessä ja maksa FABSin tilille yhteissummana! Lippuja myydään myös ovella (lastenliput vain ovella).

 

Afterglow edullisen iltapalan kera konsertin jälkeen on must. Jos et laula täällä tägejä, et laula missään. Luvassa monia eri ryhmien esityksiä ja tietysti tägi-kilpailu, jossa voittaja löytyy kyllä jollain perusteella... Sinä ja vieraasi olette tervetulleita - ilmoittaudu lomakkeella, ks. alla.

Lauantaina ja sunnuntaina valmennusta maailman a cappella-huipulta: Anders Jalkéus tulee coachaamaan meitä. FABSin jäsenille ilmoittautumislomake on jäsensivuilla HC2018-sivun alla. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan lauantain tai sunnuntain sessioihin, jos et ole FABSin jäsen => Yhteystiedot.

 

HC2018 Ohjelmarunko

 

ILMOITTAUDU JA ILMOITA RYHMÄSI JO TÄNÄÄN!

 

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu e-lomakkeella, jonka löydät alta. Jokainen osallistuja täyttää ylemmän lomakkeen, kuorojen ja kvartettien yhteyshenkilöt myös alemman lomakkeen konsertissa esiintymisestä ja "kevytkilpailuun" osallistumisesta.

Samalla voit ostaa liput lauantai-illan konserttiin.

Ilmoittautuminen merkitään kirjoihin, kun olemme vastaanottaneet maksusi. Maksa yhteenlaskettu kustannuksesi FABSin tilille, pankkiyhteys FI92 1220 3000 2498 43 (NDEAFIHH) viimeistään sunnuntaina 21.10.2018. KÄYTÄ viitenumeroa 123 (alhaisempi tilisiirto).

Katso ohjeet lomakkeiden jälkeen!

 

Ilmoittaudu HC:n osallistujaksi

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

KLIKKAA LÄHETÄ-PAINIKETTA!

Muista lähettää molemmat lomakkeet erikseen, jos täytät myös
Ryhmän esiintymislomakkeen. Ohjeet alla!

 

Ilmoittaudu lauantain konsertin esiintyjäksi

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Lomakkeiden täyttöohje

Jokainen osallistuja täyttää ilmoittautumislomakkeen*. Täytä lomake huolellisesti, jotta tiedämme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisissa ei-toivotuissa vahinko- tai virhetapahtumissa.

Lähetä kumpikin lomake erikseen painamalla "lähetä"-nappia. Saat kuittauksen onnistuneesta lähetyksestä, kun sähköpostisosoitteesi on merkitty oikein.

Valitse maksu jäsenyytesi perusteella. Jos - kun! - osallistut vierainesi myös afterglow'n iltapalalle, laske kaikki kustannukset yhteen ja maksa ne FABSin tilille viimeistään 21.10.

*Yhdistyksen GDPR- ja vastuuvelvoite tapahtuman järjestämisessä

Kuoron/kvartetin/lauluryhmän esiintyminen lauantai-illan konsertissa

Täytä alempi lomake ensemblen puolesta. Ohjelmalehtiseen kirjataan antamasi tiedot joten huolehdithan, että ne ovat oikein. Otamme yhteyttä jos meillä on kysyttävää. Voit myös pyytää yhteydenottoa "Muu informaatio"-kentässä.

Maksamme tuomaristolle palkkion, minkä vuoksi pyydämme maksamaan FABSin tilille pienen lisämaksun

  • kuorot 60e
  • tuplakvartetti tms. (8-10 laulajaa) 40e
  • kvartetti, pieni lauluryhmä (alle 8 laulajaa) 20e

 

"How to rehearse like a champion"
Emanuel Rollin vinkit!

Lue alla olevasta kirjoituksesta (The HARMONIZER, Jan/Feb 2014) miten maailmanmestarikvartetti Ringmasters harjoittelee ja mitä kaikkea he ottavat huomioon kehittyäkseen vielä paremmiksi.

Kansainväliset barbershop-tapahtumat

löytyvät pääasiassa eri maiden barbershop-järjestöjen verkkosivuilta.