Harmony College 2017

FABS Harmony College 16.-17.9.2017

FABS jjärjestää Harmony College-tapahtuman syyskuussa 2017. Sen rakenne on hieman kevyempi kuin aikaisempina vuosina, mutta sisältää kuitenkin valmennusta ryhmille, kahden yhteisen laulun opettelua ja hiomista, pienen konsertin ja afterglow'n.

Valmentajana (coach) on ainakin Jeanette Gellervik (Tukholma), joka on luotsannut Stockholm Starlight-kuoronsa huipulle. Valmennussessiot ovat avoimia, kaikki halukkaat voivat seurata kvartetin, kuoron tai lauluryhmän coachausta.

Yksi HC:n tavoitteista on antaa lisää lauluja ohjelmistoon. Tänä vuonna opettelemme kaksi laulua, jokainen oman stemmansa: You Are So Beautiful sekä Ain't Misbehavin'. Nuotit ja opetusäänitteet stemmaääniä varten löytyvät jäsensivuilta (jäsenille). Kaikki kynnelle kykenevät osallistuvat laulujen esittämiseen lauantai-illan konsertissa.

FABS haluaa antaa mahdollisuuden valmentautumiseen ja esiintymiseen erityisesti ryhmille (yksi kuoro, kaksi kvartettia), jotka lähtevät kilpailemaan EBC2017-kilpailuun lokakuussa Bournemouthissa, Iso-Britanniassa.

Tapahtumapaikkana on musiikkikeskus Sandels, Helsinki. Tilaisuus oli suunnattu paitsi jäsenistölle, myös kaikille barbershop-musiikista kiinnostuneille. Lauantai-illan konsertti on yleisölle avoin. Lippuja myydään ovella, 10 e.

HC:n suola, pippuri ja kirveli* on afterglow, jossa viihdytään, lauletaan ja nautitaan iltapalaa (20 e per henkilö, varaukset etukäteen lomakkeella).

Kirjaa päivämäärät kalenteriisi ja lähetä ilmoittautumislomake jo tänään!

* Anthriscus cerefolium maustekirveli

 

FABS Harmony College 2017 ilmoittautumislomake

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Kysely kvarteteille, kuoroille ja muille ryhmille

Jotta voimme arvioida ohjelman sujuvuutta sekä suunnitella konserttia, pyydämme teitä täyttämään allaolevan lomakkeen. Mahdollisia tarkennuksia ja muutoksia voidaan tehdä myöhemminkin sähköpostitse tai ottamalla muuten yhteyttä.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

* Pyydämme myöhemmin tiedot lauluista, jotka esitätte konsertissa. Esiintymisjärjestystä ja konsertin sujuvuutta koordinoi Juha Aunola. - Huomaa, että yleisen käytännön mukaan kaikkien esiintyjien tulisi olla FABSin jäseniä.